FAQ

Wil je meer informatie over je IT? Hieronder geven we antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Hoe zet je je Office 365 out of office aan?

Vertrek je op vakantie? Vergeet dan zeker niet om je Office 365 out of office aan te zetten! Weet je niet hoe dat moet? Klik op ‘meer info’ voor een duidelijk stappenplan.

QWERTY naar AZERTY: hoe wijzig je je toetsenbordindeling?

Is je toetsenbordindeling plots veranderd? Dat is vervelend! Gelukkig kan je dit snel oplossen. Lees hier hoe je je toetsenbordindeling aanpast.

Wat is een firewall en wat is het verschil met antivirussoftware?

Het IT-netwerk van je bedrijf heeft een firewall nodig. Maar wat doet zo’n firewall nu eigenlijk en wat is het verschil met antivirussoftware? Ontdek het hier!

Hoe vind je de perfecte partner voor je managed IT-services?

Dankzij managed IT-services kan jij je volledig focussen op je bedrijf. Maar hoe vind je daarvoor de ideale partner? Simpel: stel deze 10 vragen aan elke potentiële partner voor je managed IT-services!

Hoe kies je de juiste cloud storage voor je bedrijf?

Cloud storage is zowat de standaard voor gegevensopslag geworden. Maar hoe kies je nu de beste storage oplossing voor je bedrijf? Met onze vragenlijst, natuurlijk!

Hoe kan je mappen en bestanden delen in Nomadesk?

Makkelijk én veilig bestanden delen? Dat kan dankzij Nomadesk! Weet je niet hoe dat moet? Hier vind je een duidelijk stappenplan.

Waarom moet je zelf eigenaar van je domeinnaam zijn?

Ben jij zelf de eigenaar van de domeinnaam van je bedrijf? Dat is namelijk erg belangrijk! Hier ontdek je waarom.

Welke Office 365 abonnementen bestaan er?

Bij de Office 365 abonnementen betaal je een vast bedrag per maand of jaar. In ruil krijg je toegang tot verschillende cloudtoepassingen en programma’s. Hier vind je een handig overzicht van de verschillende abonnementen.

Waarom is IT-monitoring belangrijk voor je bedrijf?

IT-monitoring helpt je om technische problemen te voorkomen. Op die manier voorkom je economische schade en downtime. Meer weten? Ontdek hier waarom IT-monitoring zo belangrijk is voor jouw bedrijf!

Wat is het verschil tussen een private, public en hybrid cloud?

Zeg niet zomaar cloud! Er zijn immers drie verschillende soorten cloudoplossingen: private, public en hybrid clouds. Wat precies het verschil is en welke je best kiest voor je bedrijf? Dat ontdek je hier!

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.