Contacteer ons
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

IT-audit

IT-audit: de IT van je bedrijf onder de loep

Ondervind je soms problemen met de IT van je bedrijf? Wil je zeker zijn dat het netwerk van je bedrijf veilig is? Tijdens een IT-audit neemt Consultrix de IT van je bedrijf onder de loep.

 

We kijken naar wat goed is, wat beter kan en wat absoluut moet veranderen. Bovendien krijg je na de IT-audit ook een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor je bedrijf. Zo kun je meteen aan de slag om de verbeterpunten aan te pakken.

 

Consultrix biedt 2 verschillende IT-audits aan: tijdens de netwerk IT-audit kijken we naar je hele netwerk en alle belangrijke onderdelen, tijdens de security IT-audit zoomen we in op je IT-veiligheid.

Netwerk IT-audit

Een sterk IT-netwerk zorgt ervoor dat de medewerkers van je bedrijf altijd vlot kunnen werken. Tijdens de netwerk IT-audit onderzoeken we of je toestellen en de andere onderdelen van je netwerk voldoende performant zijn.

Security IT-audit

Een goed netwerk is een veilig netwerk! Tijdens de security IT-audit gaan we na of je netwerk voldoende beschermd is tegen dreigingen van buitenaf. We kijken onder andere naar je antivirus, je firewall, je back-ups en de algemene toegankelijkheid van je netwerk.

Boek nu je IT-audit

Heb je nog vragen over de IT-audit van Consultrix? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een offerte op maat!

 

Heb je gekozen welke IT-audit je bedrijf nodig heeft? Of wil je een netwerk IT-audit én een security IT-audit laten uitvoeren? Boek dan nu jouw IT-audit(s)!

IT-audit - Consultrix

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.