IT-audit

Bescherm je bedrijf met een IT-audit van Consultrix

Goed werkende IT is van onschatbare waarde voor moderne bedrijven. Jammer genoeg kan er veel misgaan. Storingen, malware en andere cyberaanvallen leiden al snel tot downtime en hoge kosten… IT-problemen zijn dus niet alleen vervelend, maar kunnen ronduit gevaarlijk zijn voor de financiële stabiliteit van je bedrijf.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom voert Consultrix met veel plezier een IT-audit uit voor jouw bedrijf. Op basis van onze aanbevelingen kun je meteen aan de slag om in de toekomst problemen te vermijden. Zo bespaar je op de lange termijn heel wat tijd, moeite en geld.

Welke IT-audits biedt Consultrix aan?

Netwerk IT-audit

Een sterk IT-netwerk zorgt ervoor dat de medewerkers van je bedrijf altijd vlot kunnen werken. Tijdens de netwerk IT-audit onderzoeken we of je toestellen en de andere onderdelen van je netwerk voldoende performant zijn.

Security IT-audit

Een goed netwerk is een veilig netwerk! Tijdens de security IT-audit gaan we na of je netwerk voldoende beschermd is tegen dreigingen van buitenaf. We kijken onder andere naar je antivirus, je firewall, je back-ups en de algemene toegankelijkheid van je netwerk.

Boek nu je IT-audit

Heb je nog vragen over de IT-audit van Consultrix? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een offerte op maat!

 

Heb je gekozen welke IT-audit je bedrijf nodig heeft? Of wil je een netwerk IT-audit én een security IT-audit laten uitvoeren? Boek dan nu jouw IT-audit(s)!

IT-audit - Consultrix

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.