IT-medewerker op maat

Maak meer tijd voor je core business

Spendeer jij te veel tijd aan je IT en te weinig aan je core business? Consultrix verzorgt met plezier de IT van jouw KMO. Hieronder lees je meer over onze managed services-oplossing.

Managed services via IMOM: dé IT-oplossing voor jouw KMO

IMOM staat voor IT-medewerker(s) op maat. Kies je voor managed services via IMOM? Dan onderhouden wij jouw IT-netwerk in ruil voor een vast bedrag per maand.

 

Het grote voordeel? Je weet steeds exact hoeveel je IT-infrastructuur kost en krijgt geen onverwachte facturen meer. Ondertussen zorgen onze IT-medewerkers ervoor dat je infrastructuur vlot blijft draaien.

 

Je verspilt dus geen tijd en kan je volledig focussen op je core business. Dat maakt van IMOM de geknipte IT-oplossing voor jouw KMO.

Consultrix-Managed services via IMOM de IT-oplossing voor jouw KMO

Managed services bij Consultrix: 3-in-1 IT-beheer

Proactief onderhoud

Via een monitoringsysteem houden we jouw server in de gaten vanop afstand. Zo kunnen we technische problemen vaak oplossen nog voor de gevolgen zichtbaar worden voor je medewerkers.

Preventief onderhoud

Je IT-netwerk verdient een goede verzorging. We werken dan ook regelmatig je netwerk en werkstations bij, updaten drivers, herstarten je toestellen, kijken je backups na, voeren test restores uit...

Reactief onderhoud

Als er zich toch een probleem voordoet dan kan je ons mailen, bellen of faxen. Je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost, volgens de afspraken in de onderhoudsovereenkomst, vanop afstand of ter plaatse.

IMOM managed services: een traject in 4 stappen

Wil jij je IT laten onderhouden via IMOM? Een managed services-traject bij Consultrix verloopt altijd volgens deze stappen.

 • Analyse

  We gaan na welke hardware en software je gebruikt. Zo zijn we zeker dat je over alle nodige onderdelen beschikt en dat we je de juiste hulpverlening kunnen bieden.

 • Inventaris

  We maken een inventaris op. Op basis daarvan berekenen we het bedrag dat je maandelijks betaalt voor onze diensten. Die inventaris is niet statisch, maar groeit en krimpt samen met je netwerk.

 • Overeenkomst

  Op basis van alle informatie wordt een onderhoudsovereenkomst op maat opgemaakt voor onze managed services. De IMOM-overeenkomst wordt afgesloten voor onbepaalde duur.

 • Documentatie

  Bij de eerste interventie stellen onze techniekers verdere documentatie op. Zo hebben we steeds de juiste informatie bij de hand om jouw IT-vragen te kunnen beantwoorden.

Consultrix-managed services-overeenkomst

En nu…

Vanaf de start van de managed services-overeenkomst nemen wij de zorg over de IT-infrastructuur van je KMO over. Naast het onderhoud van je netwerk, kan je dit van ons verwachten:

 

 • Facturatie: Aan het begin van elke maand krijg je de factuur voor de komende maand. We vragen je om die binnen de maand te betalen. Dat kan ook via domiciliëring. 

 

 • Evaluatie: Naast de maandelijkse rapportage organiseren we elk jaar een evaluatievergadering, om samen met jou te kijken waar we jouw IT-netwerk en ons onderhoud nog kunnen verbeteren.

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.