Hardware voor bedrijven

Koop de juiste hardware voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar de juiste hardware voor je bedrijf? Van computers en printers tot routers en servers, bij Consultrix kan je alle IT voor je bedrijf kopen!

Zo koop je de juiste toestellen voor je bedrijf

De juiste hardware kiezen is niet makkelijk. Welk merk is betrouwbaar? Welke toestellen passen het best bij de noden van je bedrijf? Je wilt zekerheid dat je de juiste apparaten selecteert, want een foute aankoop is vaak een dure vergissing. Consultrix helpt je dan ook graag de juiste hardware voor je bedrijf te vinden.

 

Daarom analyseren we eerst je noden en huidige IT-infrastructuur. Eens we een duidelijk beeld hebben van je behoeften en wensen, bepalen we welke producten écht bij je bedrijf passen. Keur je ons voorstel goed? Dan installeren wij alle hardware in je bedrijf en zorgen we ervoor dat je vlot aan de slag kan.

 

Uiteraard is het belangrijk dat je IT na de installatie vlot blijft draaien. Daarom krijg je minimaal 3 jaar garantie op computers en minimaal 5 jaar op servers. Zo weet je zeker dat je steeds op je hardware kan rekenen.

 

Of je nu op zoek bent naar 1 pc of een volledig IT-project, bij Consultrix ben je aan het juiste adres!

consultrix - hardware voor je bedrijf en kantoor - computer voor bedrijven
Consultrix - hardware voor je bedrijf en kantoor - server

Is IT-leasing en -renting iets voor jou?

Ben jij niet klaar voor een grote investering in hardware voor je bedrijf? Of heb je een dynamische organisatie waarvan de IT-noden steeds veranderen? Dan kan het moeilijk zijn om hardware voor je bedrijf te kopen.

 

Maar wist je dat je IT-hardware ook kan leasen en huren? Ontdek hier of IT-renting of leasing iets voor jou is!

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan

Wil je voor je bedrijf hardware kopen, huren of leasen? Soms is de keuze niet zo makkelijk. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek, dan overlopen we al je opties. Zo kom je zéker bij de juiste oplossing terecht.

 

Tot snel!

Consultrix - hardware kopen bedrijf - kostenindicatie

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.