Managed virtual server

Managed virtual server: de virtuele server op maat

Heeft jouw bedrijf een eigen server nodig maar kijk je op tegen een grote investering? Dan is de managed virtual server van Consultrix iets voor jou. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt voor je bedrijf.

Managed virtual server in een notendop

Een managed virtual server is een virtuele server voor jouw bedrijf. Het verschil met een gewone server is dat we overal voor zorgen, van de fysieke opslagruimte tot en met het onderhoud.

 

Je hoeft dus niet te investeren in de aankoop van een eigen server of rekening te houden met indirecte kosten zoals elektriciteit en verzekering, laat staan dat je je gegevens om de zoveel jaar zelf hoeft te migreren.

 

Voor een vast bedrag per maand regelt Consultrix alles: beveiliging, verzekering, licenties, … Je managed virtual server is verder helemaal van jou, net zoals bij een eigen server.

Consultrix - Managed virtual server in een notendop
Consultrix - Managed virtual server een flexibele en veilige oplossing

Managed virtual server: een flexibele en veilige oplossing

Consultrix past de performantie aan naargelang de noden van je bedrijf. Ook groeien of krimpen zijn geen probleem: we kunnen altijd snel gebruikers toevoegen of verwijderen. Zo betaal je steeds enkel voor wat je nodig hebt.

 

Tegelijkertijd behandelen we je serverruimte met alle mogelijke voorzichtigheid: de servers zijn volledig beveiligd en worden constant gemonitord. Je virtuele server wordt elke nacht in zijn geheel geback-upt naar een andere server in het datacenter.

 

Tegelijkertijd worden de data op je server ’s nachts nog eens extra geback-upt naar een beveiligde locatie buiten het datacenter. (Hoe dat in elkaar zit? Lees hier meer over onze online back-up.) Je leest het: met onze managed virtual server zijn je gegevens steeds veilig.

Managed firewall

Reken op Consultrix voor een geüpdatete firewall die altijd goed werkt.

Managed antivirus

Een complete én flexibele bescherming tegen virussen voor je pc’s en servers.

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.