Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Hier lees je wat onze klanten vertellen over Consultrix. Heb jij nog vragen over ons of onze diensten?

Logo De Draad van Ariadne

De Draad van Ariadne

 

De Draad van Ariadne biedt administratieve dienstverlening aan starters, zelfstandigen en kleine bedrijven. Zo kan je bij hen terecht voor office management, het opvolgen van je financiën, hulp met personeelszaken en marketing- en salesadvies. In deze video vertelt Ariadne Wils waarom ze al 6 jaar zo goed samenwerkt met Consultrix.

BIMplan logo - Intelligent bouwen

Bimplan

 

Bimplan is gespecialiseerd in de praktijkgerichte toepassing van BIM (Building Information Modeling) bij alle spelers in de bouwketen. Als onafhankelijke BIM adviseur zoekt het bedrijf tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase van bouwprojecten naar oplossingen om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt. In deze video vertelt zaakvoerder Jan Van Sichem over zijn succesvolle samenwerking met Consultrix.

Godevaart Gereedschappen - logo voor referenties van tevreden klanten

Godevaart Gereedschappen

 

Godevaart Gereedschappen levert al 6 generaties de betere gereedschappen en toebehoren aan de industrie, de vakman en de professionele doe-het-zelver. In hun winkel staan ze je graag bij in je zoektocht naar het juiste gereedschap en begeleiden ze je bij je kleine én grote aankopen. In dit filmpje vertelt Evert Eyckerman waarom hij graag met ons samenwerkt.

Toneelhuis

 

Consultrix staat voor meedenken, persoonlijk contact, vertrouwen, een snelle reactie en duidelijke communicatie.

 

 

Koen Roofthooft

Cardiologisch Centrum Grens bvba

 

Vanaf de opstart van onze praktijk werken we samen met Consultrix. Deze samenwerking is, samen met de groei van de praktijk, verstevigd en uitgebreid op vlak van hardware, software, interne netwerkopbouw en de bescherming van persoonsgebonden gegevens.

 

Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking: over het actieve meedenken van de medewerkers, over het bieden van een zo optimaal mogelijke oplossing voor groei-issues, maar meer nog over de bereikbaarheid en inzet van de medewerkers in geval van problemen.

 

Geen wachtbandjes van onpersoonlijke helpdesks, maar een snelle en oplossingsgerichte bijstand. Consultrix begrijpt dat bedrijven vandaag niet meer functioneren als de computers niet mee willen.

 

Catherine De Maeyer

De Winter Els

 

In 2011 startte ik mijn eenmanszaak. In het begin kon ik mijn plan trekken met 1 computer en het motto: wie zoekt die vindt. Die ene computer werd al snel een netwerkje van 3 computers. Plots moest ik wel erg goed beginnen Googelen.

 

En toen kwam ik een IT-bedrijf op het spoor dat beloofde dat het ook voor een kleine zelfstandige iets kon betekenen en me kon beschermen tegen ongewenste aanvallen op mijn data. Betaalbaar, communicatief zeer sterk, luisterbereid, snel, analytisch accuraat, op mijn bureau of van op afstand, …

 

En helemaal op maat: ze dringen zich niet op en nemen het niet over. Consultrix springt in wanneer ik het zelf niet vinden kan. Telkens opnieuw. Dat is voor mij hun sterkste troef.

 

 

Els De Winter

Dunamis Forwarding & Consulting PLC

 

Bij Consultrix denk ik als zaakvoerder van Dunamis aan de woorden van William Jennings Bryan:

 

‘Toekomst is geen kwestie van kans. Toekomst is een kwestie van keuze. Toekomst is niet iets waarop je wacht, het is dat wat je dient te verwezelijken.’

 

Met Consultrix heb ik de juiste keuze gemaakt en de IT-toekomst van ons bedrijf veilig gesteld. Hun team van gedreven professionals geeft je onmiddellijk de oplossing voor elk probleem dat zich stelt.

 

Dirk Ophalfens

ADR Technics logo

A.D.R. Technics

 

Bij de verhuis van onze firma in 2015 naar een nieuwe locatie kwamen wij via via in contact met Karl Van der Auwera, zaakvoerder van Consultrix. Na een korte analyse van onze noden bood Consultrix dé beste tailor madeoplossing voor ons bedrijf.

 

Sindsdien ondersteunt Consultrix onze IT-infrastructuur, met name voor Office 365, Nomadesk en een virtuele server. Hun expertise en snelle responstijd bij interventies zorgen er ook voor dat onze medewerkers steeds ononderbroken verder kunnen werken.

 

Wij zijn zeer tevreden met Consultrix als IT-partner, steeds betrouwbaar en to-the-point. Een aanrader dus voor elk bedrijf dat zijn IT wil doorlichten!

 

Thomas Vanhoutte

Werkhuizen Frans Stevens

Werkhuizen Frans Stevens

 

Reeds lange tijd kunnen wij genieten van een vlotte samenwerking met Consultrix. Zij hebben ons reeds door menige omschakelingen geholpen en blijven steeds tot onze dienst met de nodige expertise.

 

De vlotte manier van samenwerken geeft meer vertrouwen in het IT-verhaal. De door hen voorgestelde cloudoplossingen hebben ons reeds veel geld bespaard en zorgen voor een zo goed als probleemloos pakket van data-opslag, verkoopbeheer en boekhouding.

 

De persoonlijke communicatie zorgt ervoor dat iedereen bij hen perfect op de hoogte is van wat er speelt binnen het bedrijf.

 

Francis Stevens

Referentie van Consultrix IT Adfibo Accountants

Adfibo

We zien Consultrix echt als een partner. Het team straalt betrouwbaarheid uit, en door de jarenlange samenwerking hebben we ondertussen een goede band met hen opgebouwd. Een ander IT-bedrijf zouden we nooit zo hebben vertrouwd om onze servers te switchen. Wij raden Consultrix alvast van harte aan.

 

Sven Meyers

Go-Solar

 

Go-Solar installeert sinds 2008 zonnepanelen bij particulieren en bedrijven, en helpt hen zo te besparen op hun energiefactuur. Daarbij gaan ze prat op hun kwaliteitsvolle materialen en uitstekende service. Chris Poppe legt in deze video uit hoe belangrijk een goede IT-partner is voor zijn bedrijf.

Partner Safety - Logo

Partner Safety Care

 

Partner Safety Care is een Antwerpse industriële toeleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen. Al meer dan 35 jaar kunnen klanten in hun winkel terecht voor onder meer veiligheidsschoenen, werkkledij en oog-, oor- en hoofdbescherming. Partner Safety geeft je graag deskundig advies en gaat prat op hun persoonlijke service. Steven Boets vertelt in deze video waarom hij al jaren met Consultrix samenwerkt.

KV Mechelen

 

Samen met Consultrix hebben we 4 jaar geleden enkele lange termijnprojecten opgestart. Samen zijn we erin geslaagd om een intern netwerk van topklasse op te leveren. En zitten we soms met een probleem? Dan wordt dat dadelijk aangepakt en opgelost. Dankzij hun expertise, goede service en persoonlijk contact is Consultrix onze nummer 1 IT-partner.

 

 

Esteban Vreysen

EGHT

 

EGHT is een project sourcing-partner die bedrijven en ondernemers helpt groeien. Salesconsultants nemen de sales uit handen, waardoor de ondernemers weer tijd kunnen vrijmaken voor de zaken waar ze écht goed in zijn. In het filmpje hieronder vertelt Bart Van den Eynde over onze fijne samenwerking.

Oceanic

 

10 jaar geleden ontmoette ik toevallig Karl Van der Auwera, zaakvoerder van Consultrix. Na enkele erg slechte ervaringen met onze toenmalige IT-verantwoordelijke kwam Karl bij ons langs om te kijken wat het probleem was.

 

Na dat bezoek stelde hij ons een onderhoudsovereenkomst voor met een vaste maandprijs per pc en server. Daarvan had ik tot op dat moment nog nooit gehoord: mijn ervaring was dat IT-problemen meestal leidden tot enorme meerprijzen, zelfs bij een ‘comfortcontract’. Maar dat zou bij Consultrix niet het geval zijn.

 

10 jaar later kan ik zeggen dat de ploeg van Consultrix inderdaad doet wat ze zegt en zegt wat ze doet, altijd in functie van de klant en met het woord ‘service’ hoog in het vaandel.

Consultrix, doe zo voort! Het is fijn samenwerken met jullie.

 

 

Eddy Haver

Just Business Law

 

Goede IT-ondersteuning is een cruciale keuze voor elk bedrijf. Voor een advocatenkantoor zijn een uitstekend beheer en onderhoud van de ICT en alle communicatiemiddelen die daarbij horen van levensbelang. We baseerden onze keuze voor Consultrix op hun voorstel voor een aanpak op maat van ons kantoor, steeds met onze specifieke noden en manier van werken in het achterhoofd.

 

De bereikbaarheid en dienstverlening overtreffen elke andere ervaring die we in het verleden hadden. Bij Consultrix krijg je het gevoel dat je in-house IT-ondersteuning hebt, door de snelheid van hun reacties en de accuraatheid van hun opvolging. Consultrix geeft ons zekerheid en vertrouwen omdat ze ons helpen op dezelfde manier als wij onze klanten helpen.

 

 

Ingo Deswert

RVL Paints

 

In 2000 was onze server aan vervanging toe. Maar omdat onze groothandel ook op zaterdag open is, moesten we op zoek gaan naar een goede oplossing. Consultrix klaarde de klus tijdens een vrij weekend en zorgde ervoor dat alles operationeel was voor we de deuren terug openden.

 

Ook toen we onze tweede vestiging openden, hielp Consultrix ons om de verbinding tussen de twee magazijnen in orde te brengen. En ook deze keer hield Consultrix rekening met onze vrije momenten.

 

Sindsdien hebben we een onderhoudsovereenkomst bij Consultrix, inclusief Office 365 en een firewall. We kunnen ons geen betere IT-partner voorstellen. Het team van Consultrix zoekt altijd naar de beste oplossing en helpt ons meteen verder, zodat we nooit omzet verliezen door IT-problemen.

 

Elvire Campe

Chemogas logo

Chemogas

 

Consultrix is een betrouwbare partner waar Chemogas al meer dan 10 jaar mee samenwerkt. Ze zijn flexibel, meedenkend en proberen steeds de beste oplossingen aan te reiken.

 

Dankzij de IMOM-overeenkomst staat Chemogas nooit voor verrassingen en wordt alles netjes gemonitord. Wanneer er zich toch eens een probleem voordoet, wordt dit zo snel mogelijk opgelost, vanop afstand en indien nodig ter plaatse.

 

Karl en zijn ploeg zijn fijne mensen die bereikbaar zijn en klare en begrijpbare taal spreken. Dank je wel hiervoor!

 

Ann Van Elewyck

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.