Contacteer ons
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

EGHT

 

EGHT is een project sourcing-partner die bedrijven en ondernemers helpt groeien. Salesconsultants nemen de sales uit handen, waardoor de ondernemers weer tijd kunnen vrijmaken voor de zaken waar ze écht goed in zijn. In het filmpje hieronder vertelt Bart Van den Eynde over onze fijne samenwerking.

Cardiologisch Centrum Grens bvba

 

Vanaf de opstart van onze praktijk werken we samen met Consultrix. Deze samenwerking is, samen met de groei van de praktijk, verstevigd en uitgebreid op vlak van hardware, software, interne netwerkopbouw en de bescherming van persoonsgebonden gegevens.

 

Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking: over het actieve meedenken van de medewerkers, over het bieden van een zo optimaal mogelijke oplossing voor groei-issues, maar meer nog over de bereikbaarheid en inzet van de medewerkers in geval van problemen.

 

Geen wachtbandjes van onpersoonlijke helpdesks, maar een snelle en oplossingsgerichte bijstand. Consultrix begrijpt dat bedrijven vandaag niet meer functioneren als de computers niet mee willen.

 

Catherine De Maeyer

BIM academy

 

Af en toe kom je nog eens een bedrijf tegen dat kan blijven verrassen. Kwaliteit vanaf dag 1 bij elk contact én bij elke medewerker. Topservice op het bestaande netwerk, snelle ondersteuning bij software-clashes. Maatwerk oplossingen voor onze BIM Academy.

 

Een solutions-based partnership! Vertrouwen is 1 ding, maar Consultrix levert ook echte service.

 

Bart Verheyden

Wil je betrouwbare IT?

Wij staan voor je klaar.