IT-leasing en renting

IT-leasing voor een stabiele infrastructuur

Heb je nood aan een stabiele IT-infrastructuur, maar is je bedrijf erg dynamisch? We vertellen je hieronder meer over de voordelen van IT-leasing voor jouw bedrijf.

IT-leasing: ideaal voor dynamische KMO’s

Dynamische organisaties hebben nood aan een stabiele IT-infrastructuur, maar groeien tegelijkertijd vaak snel.

 

IT-leasing of IT-renting zijn dan goede alternatieven voor de aankoop van IT-materiaal. Je hoeft immers geen hoog bedrag te betalen in 1 keer, maar krijgt toegang tot de materialen die je nodig hebt via een maandelijkse leasetermijn of huur.

 

Consultrix biedt zowel IT-leasing als renting aan voor een periode van 2 tot 5 jaar en vanaf een minimaal investeringsbedrag van € 2.500. Zowel bij leasen als huren moet je nooit de volledige btw voorfinancieren.

 

Let wel op: IT-leasing of renting kan enkel na goedkeuring van het kredietcomité.

Consultrix-IT-leasing de oplossing voor dynamische KMOs
Consultrix-IT-leasing en renting waar zit het verschil

IT-leasing en renting: waar zit het verschil?

Het belangrijkste verschil tussen IT-leasing en renting is dat je bij de eerste variant een aankoopoptie hebt na afloop van de leaseperiode. Dat is niet het geval bij renting.

 

Verder zijn er enkele juridische en boekhoudkundige verschillen. Het maandelijks te betalen bedrag hangt af van deze en andere factoren.

 

Consultrix bekijkt graag met jou welke IT-oplossing het beste bij je past. Wil je weten hoeveel het zou kosten om hardware te kopen, leasen of huren voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende kostenraming aan.

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.