Online backup

Een verzekerde online backup van je gegevens

Wil je zonder zorgen een online back-up nemen van de gegevens van je bedrijf? Consultrix biedt je een verzekerde online backup-oplossing aan op maat van jouw bedrijf.

Online backup in een notendop

Met onze online backup-oplossing schrijf je je gegevens weg zonder zorgen. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks een automatische backup te nemen, maar ook op elk moment een manuele backup. Dat laatste is kinderspel dankzij ons eenvoudig te bedienen backupsysteem.

 

De kostprijs van onze online backup-oplossing hangt af van de omvang van de te bewaren gegevens. Dat datavolume kan je per maand aanpassen. Je kunt verder zo vaak online backups maken of restores uitvoeren als je wil, zonder bijkomende kosten.

 

Met online backup zijn je gegevens beveiligd tegen diefstal, brand, virussen en menselijke fouten. Het systeem ondersteunt verschillende platformen waaronder Windows, Mac en Linux.

Consultrix - Online backup in een notendop
Consultrix-De werkwijze van managed backup

Online backup versus managed backup

Het grootste verschil tussen online backup en managed backup? Bij managed backup worden je gegevens zowel lokaal als online geback-upt, bij online back-up worden de gegevens enkel online geback-upt. Bij die laatste voorzien we wel een verzekering van de backup.

 

Een restore kan bij een online backup langer duren, afhankelijk van de hoeveelheid data. Bij grote hoeveelheden gegevens is een managed backup dus een interessante piste.

Managed backup

Met een lokale én een online backup ben je dubbel beschermd tegen gegevensverlies.

Nomadesk datahosting

Met de slimme datahosting van Nomadesk deel je bestanden in een wip.

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.