Voor wie werkt Consultrix? Ontdek het hier!

Voor wie werkt Consultrix? Ontdek het hier!

Voor wie werkt Consultrix?

Zeg Karl, voor wie werkt Consultrix eigenlijk? Het is een vraag die ik meer en meer krijg. Wel, vandaag krijgen jullie het antwoord!

Soort bedrijven

In totaal heeft Consultrix meer dan 250 klanten, waarvan er 129 een IT-medewerker-op-maatcontract hebben. Die klanten zijn verdeeld over meer dan 30 sectoren, waaronder hernieuwbare energie, administratie, BIM, de medische wereld en zelfs sport. We werken zowel met eenmanszaken als grote ondernemingen en alles wat er tussenin zit. En dat in bijna heel Vlaanderen.

Tevreden klanten

Hoewel onze klanten heel uiteenlopend zijn, krijgen ze van ons allemaal dezelfde service. En die aanpak werkt! Zo werken we voor verschillende klanten al meer dan 14 jaar als IT-medewerker-op-maat en zijn we van andere organisaties al meer dan 16 jaar de vaste IT-partner.

Worden we ook jouw IT-partner?

Zoals je ziet hebben we een heel divers klantenbestand. Uiteraard helpen we ook altijd graag nieuwe klanten. Heb je ook vragen over je IT? Kom je graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek? Contacteer ons dan. We helpen je heel graag verder!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.