Welkom bij Consultrix, dé IT-specialist voor ondernemers en bedrijven

Welkom bij Consultrix, dé IT-specialist voor ondernemers en bedrijven

Welkom op de nieuwe website van Consultrix, dé IT-specialist voor ondernemers en bedrijven.

Ben jij een slimme ondernemer en wil je zowel focussen op je core business als het maximum uit je IT halen? Dan ben je bij Consultrix aan het juiste adres.

Op Consultrix.be vind je een mooi overzicht van wie we zijn en wat we doen. Bovendien delen we vanaf vandaag op onze blogpagina interessant nieuws, nuttige informatie en handige tips & tricks over online veiligheid, werken in de cloud en zoveel meer.

Houd dus zeker onze blog in de gaten en neem alvast een kijkje op onze verschillende webpagina’s. Voor wie nu al staat te popelen, lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Consultrix luistert naar je

Hoe Consultrix het verschil maakt? Wij luisteren naar jou en je IT-behoeften. Op basis van jouw verhaal en onze jarenlange ervaring vinden we de best mogelijke oplossing voor je vragen of problemen, op maat van je bedrijf.

Consultrix is dus niet zomaar een verkoper van hard- en software, maar geeft je waardevol advies en neemt je IT-werk uit handen. Zo kan jij je focussen op datgene waar het echt om gaat: je onderneming. Consultrix begrijpt je als geen ander. We zijn ten slotte zelf een KMO.

IT-medewerker op maat

Het paradepaardje van onze dienstverlening is onze IT-medewerker op maat onderhoudsovereenkomst. Kort gezegd onderhouden wij jouw IT-netwerk voor een vast bedrag per maand.

Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je IT-infrastructuur en krijg je nooit meer onverwachte facturen.

Bij zo’n IMOM-overeenkomst lossen we niet enkel problemen op wanneer die zich stellen, maar sporen we ze ook proactief op. Daarnaast vermijden we zoveel mogelijk problemen door preventief onderhoud.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! We brengen je op de hoogte van interessant nieuws over Consultrix en onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT-services en projecten

Maar er is meer… Want Consultrix kan je ook helpen met tal van andere diensten. Je kan bijvoorbeeld je onderhoudscontract uitbreiden met een door ons beheerde firewall, antivirus, backup of managed virtual server.

We helpen je ook met plezier bij de aankoop van Office 365 en filesharing software of bij de hosting en domeinnaamregistratie voor je website.

En je kan natuurlijk ook bij Consultrix terecht voor de nieuwe IT-infrastructuur voor je bedrijf. Wil je die liever leasen? Ook dat kan!

Consultrix: ook jouw IT-specialist

Je leest het: Consultrix is dé referentie voor de IT van bedrijven en ondernemers. Kunnen we je helpen met één van onze services? Of heb je nog andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd om te bekijken wat we voor je bedrijf kunnen doen.

En houd ondertussen zeker onze blogpagina in de gaten voor meer interessante artikels. Hopelijk tot binnenkort!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.