Consultrix heet je welkom op het Antwerp Business Event 2019!

Consultrix heet je welkom op het Antwerp Business Event 2019!

Op donderdag 14 maart vindt voor het derde jaar op rij het Antwerp Business Event plaats, een beurs en netwerkevenement voor en door Antwerpse bedrijven en ondernemers.

Met meer dan 50 standen, 10 interessante gastsprekers en enkele leuke netwerkactiviteiten wordt het vast en zeker een dag vol boeiende gesprekken en ontmoetingen.

Daarom besliste Consultrix om dit jaar voor de eerste keer deel te nemen aan het evenement als standhouder.

Meer weten? Onze zaakvoerder Karl Van der Auwera licht alvast een tipje van de sluier op en vertelt wat bezoekers kunnen verwachten van Consultrix op het Antwerp Business Event 2019.

Waarom neemt Consultrix deel aan het Antwerp Business Event 2019?

Karl Van der Auwera: Het evenement vindt niet alleen plaats in Antwerpen, het doelpubliek bestaat ook volledig uit Antwerpse bedrijven en ondernemers.

En dat is exact de doelgroep van Consultrix – we zijn immers de vertrouwde IT-partner van tal van bedrijven en KMO’s uit Antwerpen en omstreken.

We hopen dus om heel wat nieuwe contacten te leggen en natuurlijk ook om enkele oude bekenden tegen het lijf te lopen.

Wat kunnen bezoekers van het Antwerp Business Event 2019 verwachten van Consultrix?

Karl: Consultrix biedt vooral IT-diensten aan zoals managed IT, IT-security en andere IT-diensten – niet echt tastbare producten dus. Persoonlijk contact is dan ook erg belangrijk is om onze diensten voor te stellen aan collega-ondernemers.

Het geeft ons de kans om ons verhaal te vertellen: dat we zelf een KMO zijn en dus perfect de zorgen van een klein bedrijf begrijpen, dat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben in het zorgen voor de IT van KMO’s en vrije beroepen, …

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we met andere woorden tonen dat Consultrix een betrouwbare en waardevolle IT-partner is.

Wat hoop je te bereiken met je deelname aan het evenement?

Karl: We willen eerst en vooral kennismaken met zoveel mogelijk mensen uit KMO’s, vrije beroepen en organisaties uit het Antwerpse.

Op die manier hopen we ook om onze naamsbekendheid wat te vergroten en ervoor te zorgen dat ondernemers die ons nog niet kenden nu wel weten wie we zijn en waarvoor we staan.

Als we ten slotte ook na de beurs contact kunnen houden met enkele van de bezoekers en hen kunnen helpen met hun IT, zou dat natuurlijk de kers op de taart zijn!

Bezoek de stand van Consultrix op het Antwerp Business Event 2019

Ga jij naar het Antwerp Business Event 2019? Kom dan zeker even kennismaken met Consultrix! Afspraak op donderdag 14 maart tussen 10:00 en 16:00 in Kinepolis Antwerpen.

Kom je niet naar de beurs maar heb je wel vragen over onze IT-diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.