Proactieve monitoring

IT-problemen oplossen voor ze zichtbaar zijn

Als ondernemer wil je zeker zijn dat je medewerkers áltijd efficiënt en zonder problemen kunnen werken. Een onhaalbare droom? Helemaal niet! Door proactieve monitoring spoort Consultrix problemen op nog voor de gevolgen zichtbaar worden voor je bedrijf.

Efficiënt werken dankzij proactieve monitoring

Van een defecte harde schijf in je server tot een back-upprocedure die foutloopt: door proactieve monitoring kan Consultrix IT-problemen opsporen en oplossen nog vóór de gevolgen zichtbaar worden voor jou en je medewerkers.

 

Het resultaat? Je vermijdt economische en imagoschade door downtime en je medewerkers kunnen te allen tijde vlot en efficiënt werken.

 

Zo zorgt proactieve monitoring niet alleen voor een perfect draaiend netwerk, maar ook voor verdiende gemoedsrust voor jou als ondernemer.

Proactieve monitoring - Consultrix

Proactieve monitoring van Consultrix in 3 stappen

Monitoringsysteem

Met ons monitoringsysteem houden we de toestellen en het netwerk van je bedrijf in de gaten vanop afstand.

Technische interventie

Wanneer er zich een technisch probleem voordoet, zijn we daar meteen van op de hoogte en lossen we het zo snel mogelijk op.

Antivirussoftware

Indien je dit wenst, monitoren we ook je antivirussoftware. Zo kunnen we meteen ingrijpen als er iets misgaat tijdens een update.

Proactieve monitoring - Consultrix

Contacteer ons nu

Je leest het: door proactieve monitoring van je IT-netwerk kun je voor je bedrijf heel wat tijd, geld en frustraties besparen.

 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met proactieve monitoring? Of heb je nog vragen over proactieve monitoring voor je bedrijf of organisatie?

 

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Tot binnenkort!

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.