Nomadesk datahosting

Zeg niet zomaar datahosting tegen nomadesk

Nomadesk is software voor file sharing en synchronisation. Met Nomadesk kan je dus eenvoudig files delen én ervoor zorgen dat iedereen steeds een up-to-date versie van die files heeft.

Nomadesk in een notendop

Nomadesk heeft heel wat nuttige eigenschappen. Allereerst werkt het op Windows, Mac én mobiele toestellen. 1 gebruiker mag het gebruiken op meerdere toestellen zonder extra kost.

 

Bovendien heb je altijd en overal toegang tot je data dankzij de Nomadesk web interface en kan je gegevens ook lokaal bewaren.

 

Sterker nog: je data worden dan geëncrypteerd voor een verhoogde veiligheid. En wordt een toestel gestolen, dan kan je de bestanden vanop afstand wissen.

 

Verder kan je met Nomadesk niet alleen files delen met collega’s, maar ook met externe partners, al dan niet beperkt in tijd of via een wachtwoord. En er zijn nog tal van andere leuke extra features.

Consultrix - Nomadesk in een notendop
Consultrix-managed services-overeenkomst

Nomadesk en onze onderhoudsovereenkomst

Voor het gebruik van de datahosting van Nomadesk betaal je een vaste kost per gebruiker. Maar als je een ‘IT-medewerker op maat-overeenkomst’ hebt met Consultrix, nemen we Nomadesk ook mee in ons maandelijkse onderhoud. Je betaalt dan per maand in plaats van per jaar.

Office 365

Office 365 is de nieuwe standaard voor bedrijven. Wij installeren het voor jou!

Online backup

De online backup van Consultrix is flexibel, verzekerd en makkelijk in gebruik!

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.