Betrouwbare IT voor elke klant

Dé IT-partner voor je kmo

 

Negeert je huidig IT-bedrijf je mails en vragen?

Word je achteruitgeschoven omdat je ‘te klein bent’?

Kost je IT handenvol geld, en ben je niet tevreden over het resultaat?

 

Welkom bij Consultrix, waar elke klant telt!

Welkom bij Consultrix

Bij Consultrix houden we van goede IT en tevreden klanten. Dit is wat je krijgt:

 

  • Ervaring: Wij werken al meer dan 20 jaar als IT-partner voor Vlaamse kmo’s. Wij kennen de typische IT-uitdagingen én oplossingen dus door en door.
  • Betrouwbaarheid: We staan altijd klaar om je te ondersteunen. Onze snelle respons en proactieve monitoring zorgen voor een stabiele en veilige IT-omgeving.
  • Kennis: Consultrix is zelf een kmo in groei. Daardoor begrijpen wij de unieke problemen en wensen van andere ondernemers perfect.
  • Gedreven en eerlijk: Wij denken met je mee en adviseren altijd de beste oplossing. Ook als die oplossing de goedkoopste is. Eerlijkheid voor alles!
  • Persoonlijke aanpak: Bij Consultrix ben je geen nummer. Karl, Kevin, Steven, Joël en Julie werken hier al vele jaren en kennen je IT-wensen door en door.
IT-partner kmo - Consultrix

Klanten over Consultrix, dé IT-partner voor je kmo

Het beste bewijs dat onze aanpak werkt? De woorden van onze klanten.

Steven Boets, zaakvoerder Partner Safety

Klant sinds 2004

Jan Van Sichem, zaakvoerder Bimplan

Klant sinds 2017

Zijn er nog vragen?

Heb je schrik om (opnieuw) bij een slechte IT-partner terecht te komen? Dat begrijpen we. Maar wees gerust: wij zijn geen cowboys. Wij bieden goede service en zekerheid!

Is mijn data veilig bij jullie?

Ja, absoluut. Onze IT-security staat volledig op punt, en onze cyberverzekering zorgt voor extra zekerheid. Daarnaast beschermen we jouw eigen data en netwerk natuurlijk ook zo goed mogelijk, en kunnen we je werknemers trainen om phishing mails te herkennen.

Werken jullie voor kleine kmo’s of grote bedrijven?

Wij werken voor allerlei bedrijven, van eenmanszaken tot bedrijven met 200 werknemers. En elke klant behandelen we met evenveel zorg en respect.

Ben ik een nummer bij Consultrix?

Nee, absoluut niet. Onze engineers werken hier al jaren. Daardoor zijn ze niet alleen experts op hun gebied, maar kennen ze ook jou en de andere klanten door en door.

Hoe zit het met jullie contracten?

Wij doen niet aan wurgcontracten. We willen jou niet aan ons binden met een duur contract, maar met vakmanschap en steengoede service. Enkel zo bouw je op de lange termijn een goede band op. Wil je uiteindelijk toch je abonnement opzeggen? Dat kan altijd, zonder gedoe. Netjes en eerlijk.

Hoe snel reageert Consultrix?

Zo snel mogelijk. Heb je een probleem? Stuur ons een mailtje, en we gaan aan de slag. Is het dringend? Dan krijg je voorrang, natuurlijk. Zo helpen we al onze klanten efficiënt.

Veilige en snelle IT met Consultrix

Je bedrijf en je IT verdienen beter. Tijd voor verandering! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over je IT-wensen. We helpen je graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.