IT as a service

Je IT-budget onder controle

Als ondernemer is het cruciaal om je IT-budget onder controle te houden. Makkelijker gezegd dan gedaan? Nee hoor. Dankzij IT as a service van Consultrix weet je op voorhand hoeveel je spendeert aan je IT, zónder vervelende verrassingen achteraf.

Kwaliteit, transparantie en zekerheid

Kies je voor IT as a service van Consultrix? Dan onderhouden wij het IT-netwerk van je bedrijf in ruil voor een vast bedrag per maand.

 

Daardoor weet je op voorhand precies hoeveel het onderhoud van je IT-infrastructuur kost en kun je je kosten perfect beheersen – een belangrijke voorwaarde voor je bedrijfszekerheid.

 

Bovendien helpt Consultrix je om je IT-netwerk te optimaliseren. Daardoor kun je mogelijk ook besparen op je IT-kosten.

 

IT as a service levert je de kwaliteit, transparantie en zekerheid die de IT van je bedrijf verdient.

Consultrix-Managed services via IMOM de IT-oplossing voor jouw KMO

IT as a service bij Consultrix: 3-in-1 IT-beheer

Proactief onderhoud

Met ons monitoringsysteem houden we je server vanop afstand in de gaten. Zo lossen we technische problemen vaak op nog voor de gevolgen zichtbaar zijn voor je medewerkers.

Preventief onderhoud

Het netwerk van je bedrijf verdient een goede verzorging. Consultrix werkt regelmatig je netwerk en werkstations bij, updatet drivers, herstart je toestellen, voert test restores uit, kijkt je backups na...

Reactief onderhoud

Doet er zich toch een probleem voor? Dan kan je ons bellen, mailen of faxen. Je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost, volgens de gemaakte afspraken, vanop afstand of ter plaatse.

IT as a service: een traject in 4 stappen

Wil jij je IT laten onderhouden door Consultrix? Ons IT-as-a-service-traject verloopt altijd volgens deze stappen.

 • Analyse

  We kijken na welke hardware en software je bedrijf gebruikt. Zo verzekeren we dat je alle nodige onderdelen hebt en dat we je de beste hulpverlening kunnen bieden.

 • Inventaris

  Dan maken we een inventaris op. Op basis hiervan berekenen we het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je IT as a service. Onze inventaris blijft niet statisch, maar groeit en krimpt met je netwerk.

 • Overeenkomst

  Op basis van deze informatie wordt een onderhoudsovereenkomst opgemaakt op maat van je bedrijf. De overeenkomst voor je IT as a service wordt afgesloten voor onbepaalde duur.

 • Documentatie

  Tijdens de eerste interventie vervolledigen onze experts de documentatie. Zo hebben we altijd alle informatie bij de hand om op je IT-vragen te kunnen antwoorden.

Consultrix-managed services-overeenkomst

En nu…

Vanaf de start van de IT-as-a-service-overeenkomst nemen wij de zorg over de IT-infrastructuur van je KMO over. Naast het onderhoud van je netwerk, kan je dit van ons verwachten:

 

 • Facturatie: Aan het begin van elke maand krijg je de factuur voor de komende maand. We vragen je om die binnen de maand te betalen. Dat kan ook via domiciliëring. 

 

 • Evaluatie: Naast de maandelijkse rapportage organiseren we elk jaar een evaluatievergadering, om samen met jou te kijken waar we jouw IT-netwerk en ons onderhoud nog kunnen verbeteren.

Wil je betrouwbare IT?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen meteen contact met je op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.