U bent hier

Home » Over ons » Vacatures

Voor de verdere uitbreiding van ons dynamisch team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, geëngageerde en interne sales (met eventuele doorgroeimogelijkheden naar external sales) bij voorkeur met wat feeling voor project management.
Naast een vast takenpakket voorzien we op termijn uitbreidingsmogelijkheden binnen deze functie, in een commerciële of eerder technische richting. Dit zal deels afhankelijk zijn van de interesses en mogelijkheden van de kandidaat.
Basistaken :
- prospectie in de breedste zin (cold calling, mailings, ... )
- marketing
- social media up-to-date houden (facebook, linkedin, twitter, instagram,  … )
- ondersteunend werk aan de verkoper(s) (offertes opstellen en opvolgen)
- accountmanagement : beheer van contracten met bestaande klanten (nieuwsbrieven, opvolging projecten, upsell & cross sell ... )
- contacten met leveranciers
- beheer CRM / klantenbestand
- beheer website (inhoud)
- Opvolging / planning technisch team
- Link tussen commerciële en technische mensen (projecten doorgeven en opstarten, opvolgen, … )
 
Wat verwachten wij van u :
Wat we vooral belangrijk vinden is dat u zich kan vinden in een open familiale werksfeer en dat u uw draai kan vinden in een klein en hecht team. Er moet immers met alle collega’s nauw samengewerkt kunnen worden.
We zijn een kleine KMO en verwachten daarom wel wat flexibiliteit van onze mensen: niet alle taken zijn netjes omlijnd en een functieomschrijving is nooit ‘af’. Anderzijds is diezelfde flexibiliteit iets dat u ook van ons mag verwachten. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een kwinkslag of een grapje…
Omdat bepaalde taken binnen deze functie dagelijks/wekelijks terugkeren is het echt noodzakelijk dat u zelfstandig en punctueel kan werken. Zoals in elk bedrijf zijn er ook bij ons minder drukke maar ook zeer drukke momenten: Belangrijk is dat u steeds het overzicht kan bewaren, uw kalmte niet verliest en de nodige prioriteiten kan stellen wanneer dit nodig is.
Onze klanten, daar draait het natuurlijk om. We leveren resultaatgerichte dienstverlening aan klanten, het spreekt dus voor zich dat wij iemand zoeken die zich in de termen ‘resultaatgericht’ en ‘klantvriendelijk’ herkent.
U bent IT minded of hebt op zijn minst een uitgesproken interesse in de sector, technologie, ICT, u kan vlot aan de slag met de meest courante office pakketten en vindt snel uw weg op het internet?
 
Wat hebben wij u te bieden:
U krijgt van ons een contract van onbepaalde duur, een loon en extralegale voordelen volgens uw ervaring, diploma en engagement. De flexibiliteit vertaalt zich in glijdende werkuren en een parttime ( of fulltime) functie van minimaal 3 dagen.  U zal deel uitmaken van en groeiend en dynamisch team in de technologische sector, waar ook geïnvesteerd wordt in persoonlijke groei door de nodige opleidingen en bijscholingen aan te bieden.
Herkent u zich in bovenstaande persoonsbeschrijving, bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil u graag meedraaien in ons superteam? Dan bent u de persoon die wij zoeken!
Stuur ons uw CV en uw motivatiebrief via mail naar Karl Van der Auwera (karl@consultrix.be).