U bent hier

Home » Over ons » Vacatures

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /data/sites/web/consultrixbe/www/includes/menu.inc).

Voor de verdere uitbreiding van ons dynamisch team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, geëngageerde (freelance) sales. 
Heeft u ervaring in de IT sector ?  Of heeft u een enorme feeling met de IT sector of dienstverlenende sector ?  Wil u deel uitmaken van een jong en dynamisch team dat heel resultaatgericht werkt ? contacteer ons dan zeker, we bespreken graag de mogelijkheden !
uw taken :
- actief meewerken aan prospectie (cold calling, mailings, ... )
- actief meedenken omtrent marketing, social media, website, ...
- u gaat zelf de gesprekken met prospecten voeren van A tot Z (zeker in het begin kan u rekenen op onze hulp en begeleiding)
- mee beheren van de CRM mbt prospects, leads, ... 
- op termijn eventueel accountmanagement : beheer van contracten met bestaande klanten (nieuwsbrieven, opvolging projecten, upsell & cross sell ... )
 
 
Wat verwachten wij van u :
Wat we vooral belangrijk vinden is dat u zich kan vinden in een open familiale werksfeer en dat u uw draai kan vinden in een klein en hecht team. Er moet immers met alle collega’s nauw samengewerkt kunnen worden.
We zijn een kleine KMO en verwachten daarom wel wat flexibiliteit van onze mensen: niet alle taken zijn netjes omlijnd en een functieomschrijving is nooit ‘af’. Anderzijds is diezelfde flexibiliteit iets dat u ook van ons mag verwachten. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een kwinkslag of een grapje…
Omdat bepaalde taken binnen deze functie dagelijks/wekelijks terugkeren is het echt noodzakelijk dat u zelfstandig en punctueel kan werken. Zoals in elk bedrijf zijn er ook bij ons minder drukke maar ook zeer drukke momenten: Belangrijk is dat u steeds het overzicht kan bewaren, uw kalmte niet verliest en de nodige prioriteiten kan stellen wanneer dit nodig is.
Onze klanten, daar draait het natuurlijk om. We leveren resultaatgerichte dienstverlening aan klanten, het spreekt dus voor zich dat wij iemand zoeken die zich in de termen ‘resultaatgericht’ en ‘klantvriendelijk’ herkent.
U bent IT minded of hebt op zijn minst een uitgesproken interesse in de sector, technologie, ICT, u kan vlot aan de slag met de meest courante office pakketten en vindt snel uw weg op het internet?
 
Wat hebben wij u te bieden:
U krijgt van ons een contract van onbepaalde duur, een loon en extralegale voordelen volgens uw ervaring, diploma en engagement. De flexibiliteit vertaalt zich in glijdende werkuren en een parttime ( of fulltime) functie van minimaal 3 dagen.  U zal deel uitmaken van en groeiend en dynamisch team in de technologische sector, waar ook geïnvesteerd wordt in persoonlijke groei door de nodige opleidingen en bijscholingen aan te bieden.
Herkent u zich in bovenstaande persoonsbeschrijving, bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil u graag meedraaien in ons superteam? Dan bent u de persoon die wij zoeken!
Stuur ons uw CV en uw motivatiebrief via mail naar Karl Van der Auwera (karl@consultrix.be).